English (United Kingdom)Nederlands

Nieuws 2012

Maiden voyage Universal Durban

14 augustus 2012

universal durban
De Universal Durban, de eerste 23.000 TDW bulkcarrier van Universal Marine, is bezig aan haar 'maiden voyage' van Shanghai (China) naar Kaapstad (Zuid Afrika). Het schip heeft een diversiteit aan lading aan boord waaronder: rollen staal, platen staal, brandweerauto's, containers en speedboten.

+Lees meer

 

Obligaties Universal Durban

Onder het kopje 'Investeren' is het prospectus en het inschrijvingsformulier voor obligaties in Universal Durban gepubliceerd. De belangrijkste kenmerken vindt u op www.universalmarine.nl/universaldurban

 

De Bosphorus in Istanbul

14 mei 2012normed rotterdam

De Bosphorus - varend als Normed Rotterdam - is door de charteraar op de foto gezet. Op de achtergrond de herkenbare Blauwe Moskee.  

 

 

   

Universal Durban wordt gereed gemaakt voor de proefvaart

14 mei 2012

Taizhou Zhejiang 

De Universal Durban passeert de Jiaojiang brug nabij Taizhou onderweg naar de kade waar het schip gereed zal worden gemaakt voor de proefvaart. Op de tweede foto worden de kranen van het schip gemonteerd. De oplevering door de Hongxin werf is voorzien voor de eerste week juni 2012.

+Lees meer

 

Universal Bangkok vertrokken naar de afbouwlokatie

16 februari 2012

Universal Bangkok

Het ms Universal Bangkok is op 16 februari om 10 uur lokale tijd op eigen kracht vertrokken van de werf in het Chinese Wuhan naar de afbouwlokatie in Nantong (in de buurt van Shanghai). Daar wordt het schip verder afgebouwd, geverfd en gereed gemaakt voor de proefvaart.
De Universal Bangkok is het vierde schip uit de serie van 57.000 DWT bulkcarriers.

 

+Lees meer

   
Vorige12Volgende  ...  Einde
Pagina 1 van 2