English (United Kingdom)Nederlands

Nieuws 2010

Universal Antwerp lost suiker in winters Finland

31 december 2010

Universal Antwerp in Kantvik

De 22.000 tons bulkcarrier Universal Antwerp is na een bijna drieweekse reis vanuit Brazilië aangekomen in Kantvik (Finland). Het schip heeft hier een lading ruwe suiker gelost. Het schip is inmiddels met verschillende type ijzererts vanuit Riga (Letland) onderweg naar New Orleans. De foto's zijn gemaakt door de superintendent van het schip.

+Lees meer

   

Universal Bremen opgeleverd

22 december 2010

Universal Bremen opgeleverd

De eerste 57.000 tons bulkcarrier van Universal Marine, de Universal Bremen, is volgens planning op 15 december door de Chinese werf opgeleverd. De laatste foto laat het schip zien bij aanvang van haar maiden voyage.

+Lees meer

   

Universal Bremen gereed voor proefvaart

30 november 2010

ms Universal Bremen

De eerste 57.000 DWT bulkcarrier van Universal Marine is gereed voor haar proefvaart vanuit Shanghai. De verwachting is dat het schip op 15 december volgens de oorspronkelijke planning door de werf wordt opgeleverd. Het schip zal in een langjarig timecharter gaan varen.

+Lees meer

   

Grootonderhoud ms Mediterranean Sea afgerond

22 november 2010

ms Mediterranean Sea in Vlissingen

Het 1700 TEU containerschip ms Mediterranean Sea is in dok geweest voor groot onderhoud en reparatie. Bijgaande foto's zijn gemaakt door de superintendent van het ms Mediterranean Sea tijdens het uitdokken van het schip. Het ms Mediterranean Sea heeft haar trade tussen West-Afrika en Noord-Europa inmiddels weer opgepakt.

+Lees meer

   

ms Caribbean Sea volbeladen onderweg naar Venezuela

5 november 2010


20201105 ms Caribbean Sea


Het ms Caribbean Sea is vorige week in Tianjon (China) geladen met vrachtwagens, kraanwagens, cementauto's, bulldozers, containers en projectlading. Deze lading zal worden gebruikt om een spoorlijn aan te leggen. Het schip is onderweg naar Puerto Cabello (Venezuela) waar de lading zal worden gelost. De reis zal ongeveer 45 a 50 dagen duren.

Door creatieve bevrachting hebben we een tarief ruim boven de huidige gemiddelde markttarieven kunnen bedingen.


+Lees meer

   

Amazon River, Amur River en Normed Rotterdam samen in Singapore

vrijdag 17 september 2010 00:00


Bijgaande foto’s zijn afgelopen week genomen door onze quality manager in de haven van Singapore. In één bezoek konden drie Universal Marine schepen worden bezocht: het 1100 TEU-containerschip Amur River voor een interne audit en de schepen ms Normed Rotterdam (ms Bosphorus) en ms Amazon River voor een reguliere inspectie.

+Lees meer

   

Universal Amsterdam in Skikda

dinsdag 23 maart 2010 00:00

Universal Amsterdam is begin maart in Skikda bezocht door haar superintendent (verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van het schip). Het schip was in de haven van Skikda in Algerije om een lading graan te lossen.


   

Binnenvaartcasco's op het ms Amazon River

donderdag 25 februari 2010 00:00

In Nantong (China, nabij Shanghai) zijn twee binnenvaartcasco's geladen aan boord van ms Amazon River. Het containerschip begint hier aan een reis met een onconventionele lading van ongeveer 40 dagen naar Rotterdam waar de casco's worden gelost. Om tijd te besparen is besloten het eerste casco over de kranen van ms Amazon River te heffen. Dit leverde een indrukwekkend beeld op waarvan de kapitein vanaf de brug enkele foto's heeft genomen. Het schip is daarnaast beladen met paketten hout voor Ierland.

+Lees meer

   
Vorige12Volgende  ...  Einde
Pagina 1 van 2